PROMO KURTA BESAR-BESARAN !

PARA ISTERI CARI BAJU UNTUK SUAMI SUPAYA LEBIH DISAYANGI????
.
untuk tahun baru ni ada baiknya kaum isteri carikan baju baru untuk suami..baru la suami rasa anda adalah isteri yang perihatin carikan suami baju baru.
kami pun bakal buka kedai tak lama lagi..jadi kami buat promosi besar-besaran..

 

.
yang best baju kurta ni:
.
✔ TAK PERLU IRON – berita paling menggembirakan bila kita xpayah iron baju..tp baju sentiasa nampak kemas..ini paling rare !
ya betul xperlu iron..lepas cuci n jemur boleh terus pakai..para isteri tercinta pun xperlu la susah2 spend masa nak iron baju suami..suami pakai terus segak..
.
.
selain tu juga:
.
✔ BERKUALITI TINGGI – Material SELESA, RINGAN dan Tak melekat di badan.
.
✔ WARNA MENARIK – pilihan warna yang sangat menarik menampakkan lebih segak maskulin
.
✔ STRETCHABLE – dah tak perlu risau kalua nak wudu’ susah nak tarik bahagia lengan sebab tangan terlalu sado..kurta kami mudah untuk renggang..tapi tak kan kembang walaupun ditarik banyak kali..
.
✔ MATERIAL SEJUK – material yang kami guna..pasti sejuk..dan amat sesuai digunakan untuk cuaca di Malaysia..
.
✔ TIADA KESAN BASAH – material yang kami guna..walaupun basah peluh atau kuantiti air yang banyak tumpah atas kurta..material kami tak menampakkan kesan tomboh basahan..itu yang paling penting..
.
✔ PRODUK TEMPATAN – kurta kami direka khas oleh designer dari malaysai khas untuk pemakai yang berada di cuaca seperti di Malaysia..jadi sangat sesuai dan selesa untuk dipakai di Malaysia..
.
✔ HARGA BERPATUTAN – dengan specifikasi yang tinggi..harga kami sangat berpatutan..
.
Rugi jika anda tidak membeli sekarang sebab anda akan terlepas
banyak #PENJIMATAN dengan offer ini!

.

promo ini sehingga 

16 JANUARI 2018

SAHAJA !

.
.
Bertindak SEKARANG untuk membeli dengan cara

dan jangan lupa untuk klik button share ke facebook anda untuk pastikan lebih ramai kawan-kawan anda tahu tentang promo ini !